Új hozzászólás Aktív témák

  • Pug

    veterán

    válasz kchryss #219973 üzenetére

    F2P játékosnak már csak az aranyért, kötvényekért és prémium napokért megéri. Arról nem is beszélve hogy egyetlen hátránya a randommal szemben hogy a személyes küldetések itt nem teljesíthetőek. Vagyis ha valaki nem kampány küldetést csinál és 10-es tankkal játszana annak hülyeség a randomot választania ranked helyett.

    Azt azert erdemes hozza tenni, hogy Ranked-ben joval tobben nyomjak egyreszt try-hard modban, pot kaja, direktiv, full bond equipment. Igy ha az atlag ember fia kompetitiv akar maradni, akkor neki is "aldozni" kell a wg oltaran, vagyis joval kevesbe lesz profitabilis egy-egy csata, mint randomban... ha nem vagy tul sikeres Ranked-ben akkor ezek az emlitett jutalmak elegge sok csatara vissza osztva jonnek csak, vagy alig jonnek, hiszen uj rang megszerzesehez vannak kotve.... es akkor arrol nem is beszeltunk, hogy a jatekos allomany messze erosebb Ranked-ben, mint randomban.

    Szoval egyaltalan nem olyan fekete-feher a helyzet, mint ahogy te beallitod. ;)

    Egy biztos, a kvalifikacios kort minden jatekosnak erdemes lenyomnia, a folott mar erosen tank allomany, tudas szint es jatek gazdasagi helyzet kerdese, hogy megeri-e tovabb mennie valakinek, avagy sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák