Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Swinegod #226292 üzenetére

    Nekem 30xp hiányzott csak, de mondjuk tier9 arty, azzal többet nem lesz hasonló csatám. Karélia, támadás, 3-as T95 szakasz meg még több ilyen lassú TD, akik valamiért nem szerették a fedezéket. Tier6-7 arty nem igazán jó, sok az állandóan futkosó tank, meg sok a turbó csata. Tier8 arty talán a legjobb, ha berakja tier10 csatába és lelassul a csata. Akkor talán van esély. Jó lenne megcsinálni másodlagossal együtt, de még az alap küldetés sincs meg.
    Doktor nixet szoktam nézni azelőtt, ha arty küldetéseket próbálom megcsinálni. ritka ellenszenves ember, mikor idétlenül vihog, amikor egy hatalmasat belevág valakibe vagy amikor mondja hogy garázs, garázs. A játékosnevében is kedvesen benne van a garázs szó, ahova küldi a prédát.
    Viszont jól artyzik és ő azt mondta, pont a marathon kapcsán, hogy kábítani kell sokat a magas xp-ért, mert artynak arra adja a jó xp-t a játék. Ha kábítás közben sebzik az ellenfelet, akkor asszisztnak számít.
    Én mondjuk annak örülnék a legjobban, ha arty küldetéseket ki lehetne váltani valami más küldetéssel és nem kéne artyzni, de sajnos muszáj. Annyira nem vagyok nagy spíler, hogy megcsinálja mindent másodlagossal. Illetve vannak olyan küldetések az excaliburnál, amiket nem is lehet mással megcsinálni, csak artyval.

    Ja, onnan jutott eszembe, hogy doktor nix elég gyakran van top3-ban, de top xp-t még ő is nagyon ritkán kap. A wg-nek viszont nagyon sok más sokkal fontosabb dolga van, amiből pénzt is lát, kb lesz.rják a küldetéseket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák