Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jr1994 #227650 üzenetére

    Nem próbáltam ki, annyira még nem is néztem ezeket a field modification-öket. Nekem nem tetszik ez az irány hogy ennyire össze-vissza lehet módosítgatni a tankokat. Ezzel kevésbé lesznek speciálisak a tankok és az is probléma hogy sokszor túl lehet tápolni az amúgy is op tankokat ezzel tovább növelve a különbséget tank és tank között és jó és rossz játékos között.
    Azt se szeretem hogy kiszámíthatatlanabbá teszik a játékot. Az egyik legskillesebb dolog a játékban a tudatos láncolás volt régebben és sok unikum ezzel emelkedett ki a mezőnyből. Amikor még nem voltak újratöltődő javítók simán le lehetett így 1v1-ezni vagy akár 1v2-őzni sokakat. Most meg csomó dolog van ami növeli a track hp-ját így általában úgy járok hogy ha jön egy nagy páncélozott dög ami ellen az egyetlen esélyem az lenne ha okosan láncolnám hiába lövök neki track-et nem esik le a lánca.
    Eleve alapból túl voltak már tolva a tankok tűzerőben és mozgékonyságban, ehhez jöttek először a fejlesztett felszerelések, direktívák, majd az új felszerelés rendszer bónusz slotokkal és új op felszerelésekkel, majd a field modification ahol tovább lehet húzni a tankokat és még majd jön előbb-utóbb az új legénységi rendszer is amivel biztos még tovább lehet specializálódni. A végén már ferrarit lehet csinálni a maus-ból és az ilyen marhaságok teljesen elveszik a tankok karakterisztikáját.

    Na de hogy érdemben is válaszoljak, bár nem próbáltam de a videók alapján úgy működik ahogy írod. Vagyis ez a talaj ellenállás javító beállítás "nobrain" választás minden heavy-re.
    kajzoo
    ALL Field modifications you NEED for T10 heavies - World of Tanks
    The BEST field mods for Tier 10 Mediums in World of Tanks

    4TankersAndDog szokott tesztelni sok mindent régen, most is csinált jó hosszú elemző videókat, de szerintem konkrétan nem tesztelte le gyakorolóban.
    Van amúgy a csatornáján egy csomó pályaelemző videó, melyik pályán hol mivel mit érdemes csinálni. Érdemes belenézni kezdőknek és akár haladóknak is.
    Tanking 306.1A - Light Tank Field Modifications
    Tanking 306.1B - Light Tank Field Modifications
    Tanking 306.2 - MT Field Modifications

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák