Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz peterson79 #227759 üzenetére

    Hátööö... nem értek egyet.
    Próbáltam már több accal. Az elején mindig adja szépen egy darabig. Mint valami beetetés. Ha prémezek, prém lőszer stb. (ergo fizetek) nagy átlagban jobban adja az rng. Viszont ha jó hosszan nem tolok bele semmit, elkezdenek jönni a tipikus wtf csaták, nulla nyerési eséllyel. PC és Box ugyanez. Nem mondom, hogy mindig, de nagy átlagban a csak free acc lejjebb van wr-ben, holott ugyanúgy játszom (azaz nem, mert elvileg egyre több a tapasztalat). Hozzáteszem, ehhez még jön az, hogy T6-10 körül prém ammo nélkül egyre esélytelenebbek a csaták. Egy ideje nem fizetek semmit, nem veszek semmit, nulla pénz. Vannak is 10-20 csatás meneteim, amikor 90+ %-ban legalsó tier vagyok, sokszor egyedül abban a tierben, nem ritkán 2-vel lejjebb ugye. Nulla eséllyel gyakorlatilag, hogy bárkit megsebezzek. Biztos nem szándékos...
    Említed az unikum yt csat. stb. játékosokat. Na pont őket biztos elkezdi szivatni majd az rng. Aha. Tudás és tapasztalat egy alapvetően fizetős játékban, haha. Biztos kell az is, de az is biztos, ha valaki tolja bele a pénzt, még ha béna is, szépen tejelni fog neki az rng. Az üzlet az üzlet.
    Na mindegy, mindezek miatt jó ideje nem is foglalkozom a wr-el. Elvagyok ahogy vagyok. Nem fogok ott ülni órákat, néha-néha pár percet, fél órát játszom, ha van valami nagyobb esemény, megcsinálom a küldetéseket, nem foglalkozom magávan a csatával csak meglegyen ami kell és kész. Nekem ennyi bőven elég. Kinőttem belőle. A görcsös elmebajt meghagyom a vérpistikéknek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák