Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz tasiadam #227771 üzenetére

    Látja, de nem fogja lőni, mert egyszerűen nem éri meg blindot lőni az artyval, max ha nagyon nincs más lőni való, de még akkor is kockázatos, mert lehet, hogy a következő pillanatban jelenik meg valami lőhető célpont. Az artyval nem olyan blindot lőni,mint a Cromwellel, hogy lövök aztán legfeljebb nem adja be. Pl. egy Hummellel egy töltés 26 mp, nem 4. Ezért meg kell gondolni, hogy mire lősz, ha hasznos akarsz lenni a csapatodnak.

    A másik probléma minél messzebb van egy célpont annál pontatlanabb a löveg és annál később ér célt a lövés, ergo annál nagyobb esély van arra, hogy a láthatatlan arty odébbgurul és csak a hűlt helyét lövöd széjjel. A napokban játszogattam a Hummellel és Prokhorovkán pontosan tudtuk melyik bokorból lövöldöz az ellenség FV304-ese, de egyszerűen képtelenek voltunk kilőni a másik artyval, pedig még vélhetően nem is mozgott.

    Harmadik probléma: vannak olyan artyk amik nem is tudnak átlőni a pályán, hiába pingeled a pálya másik végét, egyszerűen nem tud odáig ellőni. A legrosszabbak a brit spg-k ilyen szempontból. Pl. az FV304-el a max látótávhoz képest csak egy picivel lehet messzebb a célpont, mert egyébként nem tudod lőni.

    Amúgy érdemes néha artyval is játszani, hogy lásd mi a helyzet abból a szemszögből, és így nem támasztasz teljesíthetetlen elvárásokat.

Új hozzászólás Aktív témák