Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz BerserkGuts #230994 üzenetére

    A kvalifikációval értelem szerűen még nem. De a kpz és a concept is megvan. Szóval az előző körökben sikerült eljutnom arra a szintre, hogy ezeket megvehessem kötvényért. A t7-es skoda nem érdekel. Viszont ha minden jól megy, akkor meglesz a 9 tokenem és akkor az idei ajándék tankot meg fogom kapni. Legutóbb sikerült feljutnom a div1-be, remélem most is menni fog. Amúgy nekem nem ez a fontos elsősorban, hanem a gold. Máshogy nem tudok goldot szerezni (a sóher wg ezt is csökkentette amúgy, mert már nem 750 gold jár a divízió végén, hanem csak 500). Ezzel tudok annyi goldot szerezni, hogy karácsonykor vegyek egy hónap prémiumot.
    Tegnap amúgy haladtam tovább. Két duplázóm is elment vesztes meccseken. :( Nem egy olyan meccsem volt, ami már első látásra bukó. Ha nálunk van a maus, meg a jpze100, akkor azt a kört ki is lehet hagyni. Főleg, amikor ez a kettő nyomi Murovankán kéz a kézben elmegy a heavy oldalon, mi meg küzdhettünk 10 vs 8-ban az ellenféllel. Mire a maus odaért az erdőhöz, mi már meghaltunk, sok esélye volt a maradék ellenfél ellen. A jpz meg ügyesen átért foglalni... Aztán egy következő meccsen meg a pzviii Malinovkán ment középre a spotter bokorba. Neki se volt hosszú csatája.
    Mentem tvp-vel meg Progettoval, azokkal dupláztam a vesztes csatákat mindjárt az elején, de igazán a Kran adta továbbra is. Az a tank egy állat itt a rankeden.

Új hozzászólás Aktív témák