Új hozzászólás Aktív témák

  • Szibilla

    aktív tag

    válasz 2thletme2day #238168 üzenetére

    Igazad van, de ha magamból indulok ki, maga a játékmódban lévő haladás nem érdekel. Csak azért játszom vele, mert gyorsabban lehet vele a BP-t csinálni, gyűlik némi kötvény és mert kvázi ingyen és bérmentve próbálgathatom a T10-es tankjaimat, amikkel randomban még egyszer sem mentem, egyúttal lehet haladni a Field modokkal is ( nem mintha az én szintemen azokon sok múlna :) ). Ebben a módban nincsenek bent az ilyen-olyan OP eseménytankok, kevesebb a markolásra rágörcsölt és/vagy stathuszár játékos, számomra nyugodtabb, mint a random.
    Mivel nem szakaszban játszom az új módot, haladni sokkal inkább szerencsefüggő lenne, a végéig meg csak összejön a 160 győzelem, ehhez elég napi 4-5, az még így is reális kis napi időráfordításokkal, mert gyorsabbak a csaták.

    Összegezve: én sem állok be a capre, inkább sebzek, hogy lássam, hogy mozognak, mit tudnak a tankjaim, milyen az ágyú, stb.

    Szerintem aki komolyan és gyorsabban haladni akar az új módban, az csinálja szakaszban, hasonló mentalitású társakkal, a hozzám hasonlóknak meg jó úgy, ahogy van. Mások a céljaink vele.

Új hozzászólás Aktív témák