Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz BigBear #242124 üzenetére

    A cheat sokkal kiterjedtebb sajnos. A Claus inkább azokat keresi most, akik pénzért szolgáltatást nyújtanak, early, obj260 kihúzása, gunmark. Durva pénz van benne és egyre többen fogják emiatt csinálni sajnos. A döbbenet, hogy erre van igény és fizetőképes kereslet is.

    A klasszikus cheat is sajnos elterjedt túlságosan. Nagyon sokan használnak valami aimbotot, vannak sajnos ingyenesek is. Érdemes megfigyelni azt az időszakot, hogy amikor jön egy új mod mappa és kb 1 napig még sokan modok nélkül játszanak. Fogalmazzunk úgy, nem megy olyan "könnyen" a lövés azoknak, akik máskor meg simán bevernek. A pattintós küldetéseket igyekszem ilyen időszakra időzíteni.

    Egyszer még régen kipróbátam egyet. Nem lesz tőle kiváló játékos valaki, de főleg a löveg finom mozgatása miatt sokkal nagyobb az esély a pontos találatra. Úgy kíséri a futó tankot és céloz pontosan ahova kell, elé, hogy közben folyamatosan szűkül a célkereszt! Ezt kézzel szinte lehetetlenség megcsinálni, a nagyon profik elé céloznak, ahova érkezni várják a tankot és vagy bejön vagy nem, de lekövetni a mozgását szűkülő célkereszttel. Talán a nagyon spéci gaming egerekkel, de ott program simítja ki a mozgást valahogy, de talán még azokkal se lehetséges. Elég komoly előny ez és mióta van átütés indikátor az aimbot meg is keresi a gyenge pontot, hasonlóan folyamatosan szűkülő célkereszttel. Amúgy programozás technikailag ügyes programok, csak jókora csalások is egyben, de ahol van igény, ott megjelenik a termék is.

Új hozzászólás Aktív témák