Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Achill3uS #243614 üzenetére

    Én azt nem értem, ha a wg nem teljesen hülye, akkor tudnia kell ezekről a booster cégekről. YT-on reklámozzák magukat pofátlanul, kizárt dolog, hogy wg-s alkalmazott még nem futott bele ilyen reklámba vagy egyéb forrásból is lehet info erről. A módszer miatt viszont valóban nem könnyű ezt kiszűrni. A wg nem nyomozóhatóság és bizonyítani hogyan? ip cím? mert utazni, költözni nem lehet? jobb játékteljesítmény? fejlődni nem lehet?

    Ahogy a karácsonyi küldetéseknél lehetett vásárolni könnyítést, itt is árulhatnának, akár aranyért, akár kp-ért. és akkor a pénz nem a booster bandákhoz menne, hanem a wg-hez. Persze, tudom, az összes cc a wg halálát vízionálná azonnal, meg gyűjtés szerveznének saját maguknak a túlélés érdekében, meg szavazóoldalakat hoznának létre. A lényeg akkor is csak annyi lenne, hogy a játékos ha earlyt akarnak, akkor a wg-hez folyna be a pénz, de nem lenne több, lényegesen több early, ki lehetne úgy ballanszolni azért, hogy könnyebb legyen ugyan maga a küldetés, de mondjuk több csata kéne hozzá olyankor vagy valami.

    Azon meg jókat mosolygok, hogy az early papírtanknak akarják sokan láttatni. Gyenge pont? persze, e3,e4,jpze arany lőszerrel, megnyílik a frontja zöldre, meg vannak még nagyon magas átütésű tankok és kb ennyi, a többi tank meg flankelhet, ha éppen tud, próbálhatja a vállát lőni meg a mikro méretű parancsnoki belépőt. Sok szerencsét hozzá. Ha már kicsit megrángatja az ellenfél a tankot, akkor én általában besz.opom ellene, a váll rész lepattog, a parancsnoki belépő mikro méretű, alváza nincs és hiába papír az alja, általában oda nem lehet lőni, ahogy a tetejére is hogyan kéne rálátni és mivel? Még a Maus se elég magas ahhoz szemtől szembe. Flankelni se könnyű, mióta hordákban járnak a játékosok. Inkább az van, hogy néha elkap valaki egy szerencsétlen earlyt és abból az élményből táplálkozik az elméje az early kapcsán. A su101-el, arany lőszerrel 3x egymás után belőttem és később ki is lőttem egy earlyt, juhhhé, papírtank az early, tier8 tankkal is széttépem bármikor. Ja, hát kb 100 csatából ellen egyszer sikerült ez is :) meg e4-el is szeretem ellenfélnek, van ilyen, de ez mennyire általános már? mondjuk az e4 arannyal beüti...

Új hozzászólás Aktív témák