Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz tasiadam #244045 üzenetére

    szerintem kifejezetten pontos. su130pm pontatlanabb, viszont mindkettőnek egészen kellemes a szórásképe. pont panaszkodni akartam valamelyik nap az amx30(b)-re, hogy tökjó ez az ágyú(papíron), viszont a szórásminta valami gyötrelmesen rossz, kb ugyanolyan rossz mint a 100as francia ágyúknak(300dmg/232mm pen).

    bár a bz176 gusztustalan, és a legjobb, hogy hülyebiztos, szerintem is még mindig a borat a legdurvább tank a játékban, de legalábbis tier8ban. A borat ellenszere az ebr. ritkán veszik észre a lehetőséget az ebr játékosok, de én pl szénba szoktam szivatni HE-val, ha kicsit is egyedül marad egy borat.

    Ismeritek ezt a spotolós fejtágító videót? Nagyját tudjuk persze, de pl most elkezdtem játszani ezzel a láthatósági pontok, és spotoló pontok lokációjának kihasználásával. Eddig pl teljesen abban voltam, hogy ha a test nem mozog, csak a torony forog, nem fog változni a láthatóságom, de mivel a torony végpontján van láthatósági pont, simán kilóghat a bokorból és spotolódhatok. meg ha a tank hátsó fele lóg ki, simán büntetlenül lehet lőni, nem fog meglátni. lighttal pl ez sokszor lehet kérdéses.

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák