Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz 2thletme2day #244553 üzenetére

    nincs mit, illetve scheffnek köszönjük, bár szerintem ő is kapta az információt valahonnan, szóval annak aki rájött erre
    a morális részén agyaltam, hogy így tulajdonképpen elveszem a kreditet mástól, de az a vicc benne, hogy nem - most mentem többet sconq-al és már nagyon látszik, hogy sokan ismerik a trükköt, állandóan tolják az inspire-t. Egy sunyi patton az utolsó csatában nem csinált mást, mint állandóan odajött, annyit lőtt csak, hogy aktiválja a boostot és utána meg lapított, na ezt a számító játékstílust nem szeretem, meg az is bosszantott, hogy akkor elveszi tőlem a kreditet. A csatában végig rám rakta az inspiret, így lőttem 3,5k-t, szerintem 3k körül inspire hatás alatt + nekem is volt 1,5k asszisztom (spot) és így adott 70k kreditet győztes csatára - ebből még lejöttek a költségek. Azt akarom csak mondani, hogy az sconq kredit bevételén nem látszódik a patton inspire hatása, 70k kredit normál csatában egy tier10 tanknak kifejezetten jó, biztosan nem vette el a felét, ahogy a normál asszisztnál szokta csinálni.
    Ez egy bug lesz a rendszerben, duplán számolja ilyenkor a kreditet, használjuk ki, ameddig rá nem jönnek. Brutálisan jól hozza a kreditet, meg nem is elveszem mástól, hanem az onslought így számolja (most még). A probléma az, hogy ezek a tankok, amiknek van inspire nem igazán onslought meta tankok, de hát valamit valamiért.

Új hozzászólás Aktív témák