Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Derron #244738 üzenetére

    Működik, megállsz valahol 90-95 pont között és befejezed a maratonon. mivel a maradványértéket nem kapod meg, elveszik, ezért ne 15 ponttal számolj, inkább 12-13-al. Csakhogy ha nem vagy nagyon penge tier8-10-ben akkor tulajdonképpen rosszabbul jársz így. Több csatát kell letolnod a maratonon. Ezért sem változtatja meg a WG, mert csak röhög a játékoson, akik azt hiszik, hogy milyen jót trükköztek, aztán a nagy többségüknek így tovább tart a maraton végül :) már úgy értve, hogy több csatába kerül

    Én nem fogom ezt csinálni, hanem félrerakom a tier6 tankjaimat és majd a maratonon maxolom ki rajtuk a 100 pontot. Ugyanis a maraton az idő korlátos. Tier6 tankokkal kb 1 ponttal többet tudok hozni csatánként, mint feljebb, egész pontosan tier8-tól, mert már nem fejlesztek semmit és alig van tier7 tankom. 100 ponthoz tier6-ban nekem 25-30 csata kell, attól függ, hogy adja a wint. 3 pont alá nem szokott menni az átlagom velük, mondjuk 4 pont fölé se nagyon, de előfordul. Tier8 és feljebb meg 5-10 csatával is több lehet, sőt. sokszor a top10-be se kerülök be és csak pocsékoltam az időt a maraton szempontjából, tier6-ban meg szinte mindig benne vagyok a top10-ben és sokkal gyakrabban vagyok top3-5-ben.

    Ez így sokkal hatékonyabb lesz nekem, már kipróbáltam ezt több maratonon. Ha nálad nincs ilyen különbség és jól tolod a tier8-10-ben, akkor meg, ahogy feljebb írtam, megállsz 90-95 között a tier6 kis tankokkal, de akár a tier7-t is megnézheted, ha van ott kedvenc tankod. Illetve a 3 kiemelt tier10 tankkal lesz majd érdemes tolni a maratont, mert azok jobban adják a pontot, de ahhoz jól kell menni tier10-ben. Mondjuk azt tudom, hogy mindenki előveszi az arcát egy ilyen kérdésre, hogy ő aztán szétszed mindenkit tier8-10-ben :) de ezt a kérdést mindenkinek magának kell megválaszolni, mert neki fog több csatába kerülni a maraton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák