Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Pug #245780 üzenetére

    fix nemzetes fix parancsnokot nem kaptunk túl gyakran, sőt én olyanra konkrétan nem is emléxem, de ez nem jelenti, hogy soha nem volt ilyen a 12 éve alatt. fix nemzet se volt gyakran egyébként, de olyanra valóban emlékszem, azért raktam azt a wh40000es tagot az stb töltőnek, mert csak japánra lehetett, de még ott se volt a pozíció fixálva.

    Na szóval le kéne szállni először a magas lóról okoska, mert ha volt is ilyen nagyon ritkán, de azon se lepődnék meg, ha eddig még nem lett volna ilyen, de részletkérdés. Ráadásul itt azok a küldetések, amik még látszódnak nálam, mind kerekes tankra vannak, szóval aki teljesíti ezeket, annak már van brit legénysége. Ez nettó sz.rrágás, pitiánerkedés, bár nehezen hiszem, hogy te megértenéd ezt, nem neked szólt a kommentem akkor, lehet lapozni...

    plata: én nem tudom, mire jók ezek, nagyon lassan fordulnak, rossz a dpm, tehát nagyon emberkedni nem lehet velük. Ahhoz meg nem jó az álcájuk, hogy rohangáljon velük az ember folyamatosan. Az ágyú jó lenne, de valahogy a dpm-t alátervezték vagy nagyon pötyögős, kis alfás a tier6-7. A nyolcasnak a nagy ágyújával, 250 alfa, de 6,9 sec töltésidő, talán elég lenne, de azonnal kap valami modul vagy legénységi sérülést. Arty is nem ritkán belevág 800-1000-t mert az arty nem sebez.

    Kipróbáltam, mert újdonság, de ez így nem lesz barátságos tank. Még a rotácós modult is felraktam, de a fordulásán az se segít. Ja igen, meg természetesen az arany lőszer sebessége 1330, a normál lőszer 980, szóval ha el akarod vele találni az ellenséget, akkor használj aranyat. nézem is, de nem nagyon látok kiemelkedő eredményeket vele másoktól. biztos van olyan csata, mielőtt valaki ebbe is beleköt, de ez a botrányos fordulás idő megakadályozza, hogy az ember normálisan használja, mindig falnak csapódok. Nagyon nagy ügyesség kell vagy kéne hozzá. Illetve ennek a kereke nem fog meg annyi lövést, mint az ebr esetén :) nem páncélkerék, de annyi előnye van, hogy tud mozogni akkor is, ha ellövik a kerekét, kb 10 csatából jól jött egyszer, ennyi előnye van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák