Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz hulp01 #246112 üzenetére

    Az hogy lila nem jelent semmit ebben a módban mert ha csak egy ember is kiesik (vagy rossz tankot választ) már szinte garantált a bukta.
    Tegnap Bronz A-ból indultam neki a heti küldetéseknek. Zsinórban 4 bukóval kezdtem, Rögtön a B-be találtam magam. :D

    Volt a csapatomban TRIGG-es szakasz, mindketten FV-vel jöttek és egy lövés után elpárologtak....sima bukó.(overlord) De volt városba grille, ebr, meg ilyenek. :D Egyszer megkérdeztem a ligth játékost westfielden hogy miért jön rhm-el. Azt mondja ő spotolni fog. :F :C Mondom ember, körülbelül 2 négyzetnyi területen, a dombon megy majd az adok-kapok, és van rádiótorony a felderítéshez. Mit akarsz te spotolni? :DDD Persze elhúzott a sarokba és sima bukó lett.

    Sok lila van még mindig itt az alsó osztályban, lehet hogy hullámvölgy miatt vagy csak későn kezdték a roham módot. Aztán még ott vannak a megmondóemberek akik visszaszámlálás alatt már mondják hogy ki mivel jöjjön vagy különben köpködnek és anyáznak. Sokakat stresszel ez a mód , főleg a "jutalomrendszer" miatt mert nehézkes a haladás. Ezt a stresszt zúdítják rá az olyan potya játéksokra mint én, nem nekem való ez a mód. Ha lenne további cucc amiért érdemes küzdeni akkor megértem de egy vacak festés meg az e-pénis miatt? Oké ott van még a kifejlesztehtő cs63 jutalom tank ami "rétegtermék". :(

    [ Szerkesztve ]

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák