Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz tween #249748 üzenetére

    Igazából úgy állok, hogy minden tank kifejlesztve az ágon, a hozzá vezető úton levő felszereléseket kéne kigrindelnem vagy szabad xp-t rádobni. Az első qilin aukcióról lecsúsztam, mert ott valami durva kredit mennyiséggel vitték el, de lehet már összecsúsznak az emlékek. Úgy emlékszem, kredit volt és rohadt sok, de most hadd ne nézzek utána, a lényeg, hogy bármi is volt, lecsúsztam róla. Most össze tudnék kaparni 30-40m kreditet, ha kredites lenne, 20m van + eladások. Nekem tetszik, amikor lángot lehel, de elengedem valószínűleg. Ezt a tankot már jó ideje ki akarom próbálni.
    Az is a kín, hogy a szabad xp ugye fizetőeszköz lett a játékban egyes aukciókon és sokkal nehezebb is grindelni, mint a kreditet. Úgyhogy jobban megéri megvenni a tech tree tankokat és azokkal kigrindelni az xp-t, ami az ágyúkra, tornyokra, amik a fejlesztési útban vannak. Csak ez macera valamennyire, meg grindelés és minél kevesebbet akarok már grindelni a játékban, volt elég a múltban.

    Na ez van, remélem a wot nem szűnik meg hamarabb, minthogy én behúzhatok egy qilint, de szigorúan csak "megújuló" nyersanyagért, kredit, szabad xp, ilyesmi. Aranyat nem vagyok hajlandó, de nem is tudok adni érte. Úgyhogy lehet, hogy a WoT nyer és hamarabb megszűnik, minthogy qilinem legyen :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák