Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz Viktoár #250284 üzenetére

    Tegnap letudtam a heti küldiket pár óra alatt. 1000 kötvényt azért nem hagyok benne a rendszerben. Nagy nehezen felmentem bronz D-be, aztán persze visszacsúsztam E-be. Úgyhogy nem sikerült a bronzból kitörni. Nagyon nem, de igazából már egy ideje leszarom.

    Amúgy tetszik a 7vs7 formátum, tetszenek a tankboosterek, meg úgy egész fun, ha valaki nem figyel a rangokra csak játszik. A pontozás nagyon igazságtalan az tény. 6000 kombinálttal vesztes csatában veszítek 10 pontot: hát LOL. Meg kétszer is ammorackeltek valakit a csapatomból majdnem fullhp-ról. :U Ezek a csaták ezen a ponton már el is dőlnek, egyszerűen ennyit nem bír el egy csapat sem.
    De azzal a hozzáállással - hogy semmit sem akarok elérni, csak játszogatni, esetleg fieldmodot fejlesztgetni - egész élvezhető, én mindenkinek ezt javaslom, szarjátok le a rangokat, ne azért játszatok, hogy kijöjjetek a vasból vagy bronzból, mert az csak megmérgezi az élményt. Amúgyis tökmindegy, mert nem fogsz úgyse 6000 kötvényért cseh hetes tankot venni. :U

    Kompromisszummentes linux gaming.

Új hozzászólás Aktív témák