Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz joker1220 #251793 üzenetére

    Abban nem láttam különbséget, a roham az túl kaotikus sajnos, szándékosan tervezték ilyenre, hogy sok millió kreditet kelljen elégetni még akkor is, ha kb a szintjén van valaki.

    a roham olyan furcsa nekem, mindegy hol vagyok, melyik szinten, vannak nyerő szériák és van amikor bármit el lehet veszíteni, ha fejemen pörögnék akkor is. Ha extrapolálok, akkor ezüst rangig nekem kb 6-8m kreditem bánná. Azért gondolom, hogy el tudnék oda jutni, mert korábban már többször sikerült, de sok időbe és csatába telt.

    Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy a WG mikor jön rá, hogy roham módban sokkal egyszerűbb a napi küldetéseket megcsinálni? 7-ből egyszerúbb top x lenni sebzésben, xp-ben, de a közelharc miatt több sebzés is jön. Csodálom, hogy még nem tűnt fel nekik, nem szoktak könnyíteni általában.

    A random az más kicsit, valahogy, nehéz ezt megfogalmazni, de "bátrabbak" a játékosok az EU3-n. úgy értem, hogy akkor is ha durva túlerőben vannak, nem azt csinálják, mint az EU1/EU2-n, hogy full hp tankok félnek bevenni egy lövést, ott vakargatják t.küket a fedezék mögött és várják a társaikat, hogy majd egyszerre essenek rám. EU3-n meg kijön a csóka és megpróbál lenyomni, ami van hogy sikerül neki, van hogy nem, de mindenesetre harcoltunk egy jót.

    Nincs kevesebb vereség, de kevesebb az olyan vereség, hogy b.szari játékosok nem mernek támadni csak hordában. Persze emiatt talán kicsit könnyebb megfordítani a csatát is, de nem túl gyakran természetesen, nehogy azt gondolja bárki is, hogy minden jó. Sz.r csaták mindenhol vannak, de nekem attól van herótom, mikor gangbangbe raknak állandóan még ráadásul a vesztes csatákban, ha picit is úgy akarok játszani, hogy kivárok valami jónak gondolt helyen és a csapat meg elpusztul 2 perc alatt. Utána meg állandóan hordában esnek rám, hogy tényleg ne lehessen semmit se kezdeni. Ha 2-3 ilyen csatával kezdem a napot, akkor nem is szoktam aznap folytatni, elmegy a kedvem a játéktól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák