Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Ezek szerint én is csak "belenyúltam a jóba" és valójában ennek nem kéne így mennie.

    Szakaszban játszani kb egyenlő a halállal, még akkor is, ha egyenlő szinten vagyunk és fedezzük egymást. Szinttől függetlenül minimum 2 szinttel nagyobb top-ot válogat be, pedig a táblázat szerint bőven volna annyi szinten belüli ellenfél, hogy ne kelljen kisebb/nagyobb tier-ekkel vegyülni.

    Kedvencem, mikor berakjuk a 3 fullos Tier5-ös gépet és mi vagyunk a táblázat utolsó három járműve...

    Ennél már csak az tetszett jobban, amikor a Tier 5-7-es csoportunk végére mögénk még berakott egy 3 fős Tier 2-4 szakaszt. Ment is a noob-ozás nekik, mintha bármiről is tehetnének... Persze kompenzáció nulla, túloldalon 5-ös a legkisebb jármű...

    Én nem mondom, hogy szopóág van, mert ezt így nem lehet kijelenteni, hisz ami a csapat aljának cumi, az a tetejének győzelem. De az tény, hogy az MM olyan bakikat vét, ami egy ekkora játéknál megengedhetetlen. Nem lenne szabad szakaszon belül csak a legerősebb járművet nézni, figyelembe kéne venni a szakasz összes tagjának szintjét és ahhoz mérten beosztani a csapatot. Ha adott egy 5-3-as felállás, azt nem egy 8-5-ös csatába kéne betenni, mert kibaszás a szakasszal és a csapattal szemben is.

    Emellett jó lenne, ha figyelné az MM a stat-okat is, és az alapján balanszolná a két csapatot, hogy legalább egyforma szórással kerüljenek be a különböző képességű emberek, ne legyen olyan eltérés a két csapat közt, ami egy könnyed mészárlást jelent.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák