Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Bár tisztában vagyok a játékosállomány minőségével, de még most is meg tudnak néha lepni a hülyeségükkel. Egy saját KV1-t (full hp-s egyébként) szorongatott egy ellenfél kv1 és láttam, hogy segíteni kell, mielőtt késő lesz, mert eddig csak óriási szerencsével úszta meg, minden pattant róla.

    Szépen a hátába kerültem és lövöm az ellent, erre az ellenfél úgy döntött, hogy akkor engem lő ki és felém fordult, üldözött stb. Még tartottam volna is magam (ram2-vel) és kiszedtem volna a kv1-t de egy ellenfél m3lee odasietett neki segíteni és az már sok volt.

    Néztem, mi a bánatos francot csinált a saját kv1 közben, azt hittem, hogy gyáva és lapul, de nem arról van szó, hogy gyáva vagy ilyesmi, hanem ugye nem őt támadták tovább, tehát neki ott nincs dolga. Szépen nyílegyenesen folytatta az útját, amerre tartott egyébként. Na ne, ez már tényleg a sötétség egyik legmélyebb gödre, hogy ennyire hülye legyen valaki. A csatát is buktuk a nagy előny ellenére, mert ez az ellen kv1 kilőtt még 5 másik tankot.

    Eddig azt hittem, hogy a hülyeségnek is vannak határai, de nincsenek.

Új hozzászólás Aktív témák