Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz szbalogh #33474 üzenetére

    Elhiszem, hogy jónak érzed, de ha tegyük fel én irányíthatom a csapatomat, akkor bizony a kutya nem fog odamenni, tehát szépen nézegetheted a füvet. Ha elindulsz előre, mire az ellenfél bázisához érnél a többiek már 3 csatával odébb járnak. Abbey-n a bal oldal és a közép a kulcs. Középről be lehet lőni 8-asra, mindkét bázisra és a dombokra is, dombokról pedig középre és a két a bázisra. Ha netán az ellenféltől 8-ason jön 5 tank, akkor 15v10-ben simán le lehet hozni közepet és a dombot és hiába érnek be cap-re, két tűz közé kerülnek, sőt, ha kicsit okosak a középen lévők, akkor 1-2 megvárja, amíg felmennek a bázisra és szépen beáll mögéjük 3 oldalról lőni őket. Ezzel az az egy baj, hogy sokan ilyen mélységekig bele sem tudnak gondolni az alapvető taktikákba, pedig mindig az a legjobb, ha az ellenséget minimum 2 irányból tudjuk lőni.

    Lakewille-n pl ha van arty és odamegy a mocsárhoz, már fogom a fejem. Semmi értelme. Déli bázison pl egy mozgékony tank ottmarad az átjárót nézni a bokrok mögött, amint spotol pár tankot átmegy a silókhoz.
    Egy jól páncélozott TD megáll középen és amíg nem jön semmi az átjáróban (a mozgékony tank látni fogja), addig lövi szépen a templomnál harcolókat, mert a hegy lábától pont be tud oda lőni. Az arty is oda kell, hogy menjen, mert a focus fire a legjobb dolog. Természetesen 1, vagy 2 tank berohan középre, ezzel blokkolva az ellenfél középen való előretörését, a maradék pedig teljesen letolja a várost. Az arty csak akkor megy be a városba, amikor a völgyben jönnek, a TD csak akkor fordul a völgy felé, amikor már jönnek be a bázisra. A városból a mozgékony tankok visszajönnek resetelni a cap-et, a TD és a gyors tank miatt nem tudnak beállni egymás mögé fedezékbe a capelők, hiszen 2 oldalról lövik őket, az arty is be tud lőni a körbe, a lassú tankok pedig mennek az ellenfél bázisára. Tökéletes védelem, tökéletes támadás.

    Erről szólna ez a 2 pálya, ha mindenki ismerné az alapvető taktikákat. Rengeteg olyan pálya van, amin teljesen mást csinálok, mint amit kellene, mert tudom, hogy a 14 ember, akikkel együtt vagyok nem fogja megérteni, hogy én miért csinálom azt, amit, pedig sokkal egyszerűbb lenne úgy nyerni.

Új hozzászólás Aktív témák