Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Chris0321 #3427 üzenetére

    Ezt szoktam, de sajnos a WoT már nagyon nem olyan, mint régen. Én nyíltan vállalom, hogy casual játékos vagyok, de közben elvárom azt, hogy ez ne csak agyatlan szórakozásból álljon, mert gondolkozni, taktikázni nem bűn, akkor sem ha valaki egy munkanap után már leterhelt és fáradt. Régen még nem volt ennyi hülye. Lehetett nagyon jó köröket menni, ment a kommunikáció, viccelődés és a körök elején gyorsan rögtönöztünk taktikákat, amihez többnyire tartotta magát mindenki aki beszélte az angolt (de egy térképen a tervezett útvonal végig pittyegtetését is értette a többség).

    Most meg... nagyon legatyásodott a közösség.

    Én már kinőttem a klánosdiból, csak esténként akarok 1-2 órát szórakozni meg ilyenkor hétvégén lenne kicsit több időm (és a szórakozás azt is jelenti, hogy élvezem használni az agyam gondolkozásra). Szakaszban szoktam menni ismerősökkel, de igazság szerint a legtöbb WoT játékos haverom igencsak kezdő. Többet érnek, mint az átlagos random csapattárs, de azért nincs valami nagy harci értékük.

    (#3433) virkir: Hidd elég elég sokszor felmerül bennem, hogy bennem van a hiba amiért nem tudok alkalmazkodni. De az 53%-os győzelmi arányom szerint azért szerencsére nem a teljesen hülye noobok között vagyok. Az eddigi legeredményesebb tankom a KV-3, amivel most rontottam a győzelmi arányt 59.12%-ról 58.95%-ra. Arra sosem panaszkodtam, hogy ne lenne elég pénzem meg XP-m vagy ne fejlődnék elég gyorsan. Egyszerűen csak azért picsogok időnként, mert felidegesít, hogy mennyire elsilányult a közösség. Ezért sem érdekel a W/L arány... ha beteszek a közösbe 2500-3000-3500 dmg-t és mégis veszítünk, akkor nem érzem úgy, hogy rajtam múlt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák