Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz PR0JECTNR56 #34513 üzenetére

    Azért a nerf óta lehet játszani is valamennyit még 3 arty mellett is és a számuk egyelőre elmarad a korábbihoz képest. Ha visszagondolsz a 4-5 arty csatákra még a nerf előtt, akkor az tényleg borzalom volt. Gyakorlatilag csak a gyors tankok mozogtak és a nehéz tankok meg lapultak, hiszen esélyük nem volt túlélni nyílt terepen.

    Ezzel együtt a 3 nagy arty már valóban túl sok és nem élvezetesek azok a csaták. Szerencsére ez még nem annyira gyakori, hogy sok arty legyen. Pont azt néztem, hogy vannak epic medálok 4-5 arty megöléséért egy csatában és azt mostanában esélytelen megszerezni.

    Annyi van, hogy mozgás közben tényleg nehezebben lőnek meg, mint régebben és ritka az egylövéses halál, de általában sebeznek kisebbet-nagyobbat és a láncot lekapják, ami nagyon kellemetlen. A sok siemka ugye ha célpontot lát, akkor azonnal leáll (ha egyáltalán mozgott addig) és mozdulatlanul lő. Spot után sem mozognak legalább kicsit, hogy ne telibe találja őket az arty és persze fedezéket sem keresnek. Sok ilyen játékos van és köztük az artyk a nagy agyújukkal aratnak rendesen.

    Szóval igaz, nem lehet ugyanazt játszani 3 artyval, mint 0-1 esetében és egyáltalán nem jobb a játékmenet velük, de mit lehet tenni?

    Eleve én soha nem értettem az agyberendezkedését annak, aki artyval játszik ebben a játékban, de legyen az ő gondjuk ez.

Új hozzászólás Aktív témák