Új hozzászólás Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    válasz #40993792 #39367 üzenetére

    Az E5 király tank, király legénység (4 skill) és felszerelés, annak találnia is "kell" akár mozgásból is, ez OK. Az IS-3 viszont 75%-os legényeket kapott mikor áttettem az IS-8-ba a legényeket, azok már az IS-7-ben vannak a 3 skill végén. Az IS-3-ban pedig az első skill van 99%-on. Úgy gondolom a tank/ágyú tulajdonságai közzé leírt pontosság alapján nem kellene jobb találati aránnyal rendelkeznem vele, mint bármelyik német tankkal. Márpedig El Halufon kapáslövéssel be-be talál a szemközti oldalra, miközben megyek a darálóba. A KT-vel meg álló helyzetben sem találom gyakrabban (vagy annyiszor) el a szemközti oldalt.

    Csak oda tudok kilyukadni, hogy valamit rosszul csinálok mikor célzok vagy rosszul van beállítva. Az előbb mentem két kört E5-tel és próbáltam csak a parancsnoki belépőt lőni egy IS-4-en, ötből egyszer sebeztem meg kétszer lepattant és kétszer elment felette ~190 méterről. Volt lehetőségem próbálkozni, mert HE-vel lőtt :). Másik kör, E-100-at ugyanott, Karelián a hegynél, kicsit messzebbről 7 lövésből egyszer sebeztem a tetején lévő gerendán keresztül. Másik ismerősöm, rosszabb stattal, nettel, géppel, kevésbé odafigyelve sorra szedi ki a tankokat a kupolán keresztül. Mondjuk a stat, hogy az enyém ~1190WN6 az övé pedig még narancssárga nem jelent sokat, nem nagy különbség.

    diegho #39368: Persze, azt nem lehet megfejteni látatlanba, hogy miért bénázok, ezért is írtam a végén, hogy nem neked szól a sírásom, hogy miért nem találom el a tankokat. Csak arra voltam kíváncsi, hogy az IS-6-tal visszajátszásban lévő kapáslövésekre adott találatok nálad átlagosnak számítanak vagy egy különösen szerencsés kör volt.
    Olvastam azt is, hogy a 8.8-ban (?) bevezetett új szóráseloszlás/képlet miatt pontosabbak lettek az ágyúk és ezért jobban megéri szűkülés nélkül lőni, mint korábban, csak ezt nem érzem mikor egy elvileg pontos tankkal vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen szép napod!

Új hozzászólás Aktív témák