Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz SZN #48753 üzenetére

    Szia! A Tigris 1-ről tudok nyilatkozni, egy ideje már fullos és imádom! A legénységnek lassan végre meglesz a hatodik érzék, 97%-on áll, egyelőre mindenkinek javítás.
    Nem játszottam vele régebben de mondták hogy valamikor a ROF-ja buffolva lett és most tényleg brutális, azt hiszem kb 5,5 másodpercenként lő átlag 240-et. 1v1-ben bármelyik hetes heavyt megeszi reggelire. És pontos is az ágyú nagyon.
    Persze azért vigyázni kell rá, páncélja nem sok van neki. Illetve, nem tudom jól mondom-e de nekem úgy tűnik hogy nagyon széles, hiába állok be egy ház sarkához srégen és úgy tolatok ki, mire eléggé kitolatok hogy lőni is tudjak, már belőtték az alvázamat. Vagy valahol a frontját, nem tudom, de a lényeg ez nem egy első vonalas harcos, messziről viszont életveszélyes.
    Sajnos hajlamos modulsérülésre, motor, lőszerrekesz stb gyakran besárgul, de nálam a kiváló ágyú ellensúlyozza minden gyengéjét. És több mint 200 csata után majdnem 60% a wr-em vele! :Y miközben a globális átlag kb 49%, és szakaszban sem megyek csak nagyon ritkán.

    A Királytigris pedig stock állapotban vár rám a garázsban, a hétvégi leárazásban megvettem (VK Aladárral Ferdivel éés 1390-nel együtt :)) ), hamarosan velük is közelebbről megismerkedek.

    Illetve ha már rászántam magam az írásra, más téma: egy tank van csak ami még jobban tetszik jelenleg a Tigris 1-nél: a nyolcas japán med, az STA-1. Ez az első nyolcas med tankom, szóval nincs összehasonlítási alapom de most nagyon megjött a kedvem a medium tankokhoz. Persze a Cromwell is nagyon jó de az csak hatos szintű, nekem valahogy a nagyobb tier jön be. Na szóval, jó az ágyúja, egész mozgékony, az álcája sem rossz, és még csak most lett meg a nagy motor rá. Az ágyúsüllyedése nagyon jó, így nem kell teljesen felmenni egy dombra hogy gyorsan meglőjem az ellent. T-34-2 még ami érdekelne (többek között mert baromi jól is néz ki :B ) az is ilyen jó?

    közben látom kaptál már választ de ha ennyit írtam csak beküldöm :D

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák