Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Frissült a wn8 target dmg oldal.

    Ahogy sejthető volt, a tiger szép kis emelést kapott, 300 pontot. A hellcat, t49 meg csökkentés, igaz minimálisat. A hellcatot szerintem így is sunyi módon felülírják kézzel. Kizártnak tartom, hogy 1500 átlagot menjenek vele a 2350wn8-as játékosok. Megnéztem pár általam ismert nagyon jó játékost, hogy mit megy vele és hát azért ez az 1500 nagyon de nagyon sántít. Pl EJ megy vele 1925-t, de ő az EJ, talán a legjobb vagy az egyik legjobb hellcat játékos az EU-n, ha így nézem, "alig" 400 ponttal megy többet, mint az elvárt sebzés, másik pl diego 1625 és ő sem az én kategóriám :) Ezzel együtt én szeretek menni a hellcat-al, de akinek a stat fontos, szerintem elfelejtheti vagy nagyon ki kell gyúrja magát. Nekem pl 1100 az átlagom, mondjuk hatodik zérzék nélkül, de még meg kellene vele tanulnom jól játszani és ez azt is jelenti, hogy gyakorlatilag lehúzza a statomat, nem is kicsit. Az biztos, hogy kevés az 1100 és jócskán emelhető lenne, mert pl a T49-el is ostromlom már az 1100-t és azért az egy tier-el lejjebb van, jóval gyengébb ágyúval. Szórakozásból jó a hellcat-al menni, de kb ennyi, le is csökkent a hellcat játékosok száma észrevehetően.

    EJ a chaffe-t javasolja stat gyúrásra, 825 elvárt sebzéssel valószínűleg tényleg nagyot lehet alkotni. Elég komoly penje van, bár szinte mindig nagy tankok ellen megy. Aranyat nem kell tőle sajnálni, de szépen tudja hozni az eredményt. EJ 10e wn8 felett megy vele :Y

    Na mindegy is, végül is ezer sebből vérzik a wn8, de legalább az pozitív, hogy próbálják kiegyensúlyozni, csak nem kéne ilyen látványosan büntetni bizonyos tankokat. Számolják ki a statisztika alapján és kész, nem kell bünti pont sehova.

Új hozzászólás Aktív témák