Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz dfsz34 #6769 üzenetére

    "csakhogy nem lehet minden helyzetben mindig olyan helyen maradni, ahol még véletlenül sem lő meg arty"

    Ez igaz a normál tankokra is. Nem tudsz mindig úgy helyezkedni, hogy védve legyél tőlük. Meg az is megesik, hogy az adott map abszolút nem kedvez az aktuális tankodnak. Van olyan, hogy pont az artykkal tol ki a map.

    "hány és hány olyan meccs volt, hogy csak az artyk maradtak"

    Előfordulhat, hogy nem jutnak át a scoutok a csapattársakon és akkor az artyk addig védve vannak amíg van ki feltartsa az ellenséget. Ennek pont így is kell működnie ideális esetben. Ellenben hány és hány olyan kör van amikor az átszaladó scoutok és medek vadásszák le az artykat pillanatok alatt.

    "hány és hány olyan meccs, ahol artyk ölték meg a tankok több, mint felét"

    Hány és hány olyan kör van ahol a heavyk ölték meg a tankok több mint felét. Hány és hány olyan kör van ahol a medek ölték meg a tankok több mint felét. Hány és hány olyan kör van ahol a TD-k ölték meg a tankok több mint felét.

    Ezek nem érvek. Ha én tudok mozgásban lenni, rejtőzködni, fedezékről-fedezékre haladni, akkor más is tud. Nem lehet mindig elbújni az artyk elől, de ez igaz az összes többi típusra is. Nem tudsz mindig elbújni a scoutok, medek, TD-k és heavyk elől sem. Nem tudom van-e statisztika arra, hogy milyen tankokkal nyírtak ki a legtöbb alkalommal, de meg lennék lepve ha akár csak egyetlen arty is benne lenne a TOP 10-ben, mert általában közelharcban pusztulok el.

Új hozzászólás Aktív témák