Új hozzászólás Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz Diarmand #69015 üzenetére

    Miért kellene fél percet (netán 60 másodpercet) várni. Komolyan? Hogy egy idegennek legyen egy nyomorult medálja, nüansznyival több xp-je legyen vagy magasabb wn8-a? Ha nekem nem érdekem miért kellene másnak pakolnom az időt és (minimális) xp-t. A csapatárs pozíció elárulást ne hasonlítsuk ehhez...

    Fel kellene fogni, hogy ilyenkor érdekellentét van a foglalók és az utolsót levadászók között. A foglalónak a legjobb ha xp-t gyűjt foglalással és mihamarabb véget ér a csata. Ha a foglalónak nincs esélye elkapni az utolsó ellent és kiáll a körből, akkor ezen ideje alatt jóformán semmit nem kap. Sebzésért nulla xp/kredit, ugyanennyi wn8, semmi medál, stb. Amit az utolsó ellenfelek kilövésért kap xp kb semmi, sokkal jobban jár ha a következő csatát hamarabb kezdi el. Persze a legjobb neki ha a foglalás vége előtt 1 tizedmásodperccel lövik ki az utolsót, de mint mondtam ez szinte semmi, másrészt nem igen lehet tudni mennyi idő kell ehhez és mik a kockázatok.

    Az bezzeg nem zavar, hogy olyan rohannak a cap körbe, akik lófaszt nem szoktak csinálni? Sutyomatic, meg talán én sem tartozom azok közé akik a meccseken nem teszi meg a magáét. Csak nézz rá Sutyomatic statjára, nem is rossz ahhoz képest, hogy nem könyörög és rohan az utolsó low tier/ low hp vackokat elpukkantani.

    Egyébként honnan kellene tudni mennyire köszönhető valakinek egy győztes végeredmény, ha a pálya túloldalán volt? A killek száma alapján?

    Aki túl nyomorék ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a csatához, az rohan foglalni, amint lehetősége adódik rá, rengeteg ilyen van. Az nem statpadder, aki minél többet akar lőni, mert elvégre erről szól ez a kikúrt játék nem?

    Aki túl nyomorék ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a csatához, az rohan utolsót vadászni, amint lehetősége adódik rá, rengeteg ilyen van. Az statpadder, aki minél többet akar lőni, mert nem erről szól ez a kikúrt játék. Csak a magasabb wn8 miatt akarnak többet lőni, mert könyörgés nélkül hátha nem kerül egy színkategóriával feljebb. Valójában, ha hiszed ha nem ez a játék nem a lövöldözésről szól, piszok egyszerű megnyomni a bal gombot, erre egy óvodás is képes.

Új hozzászólás Aktív témák