Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz jagada #75802 üzenetére

    "Szemből pattan, megkerülni nem lehet mert 2x-3x gyorsabb és 20 másodperc alatt kilő full hp-ról, mellesleg észrevehetetlen."

    Ezekből az állításokból maximum a forgási sebesség igaz. Szemből pattan? Tényleg? Én nem vettem észre, maximum ha be tudod úgy állítani, hogy felfele legyen kicsit és a GD-t használod, de még ilyenkor is csak óriási szerencsével lehet pattintani egy tigris lövését. Néha, szóval ez a pattint az E25 úgy igaz, hogy ritkán kivételes szerencse mellett tud pattintani is, egyébként nem.

    20 másodperc alatt kilő? Na ez egy épületes kamu. A legjobb esetben, csokizabálás, venti, bia, rammer mellett valahol 2,35-2,38 töltés ideje van, számold ki az átlag 135 pennel mennyi idő lebontani egy tigris-t. Ja igen, és feltételezve, hogy minden lövés sebez, ami a szinte lehetetlen kategória. Arról nem is beszélve, ha a tigris lövései kiütnek modult (ágyút, lőszerrekeszt) vagy legényt, akkor mit csinálsz? javítani, gyógyítani egyszer lehet csak...

    A másik dolog, hogy elég beforgatni gyémánt alakba a Tigrist és az E25 150 penje a wg féle RNG-vel "meggyengítve" elintézi, hogy legyen sok pattanó lövés. Célozhatsz te akárhova, mert nem oda fog menni a lövés. Jól beforgatott tigger (illetve amelyik rázza az elejét és finoman mozgatja a tornyát) a tapasztalatom szerint kb minden második lövést szépen lepattintja vagy ha a tornyára célzok, akkor mellé megy.

    Ezzel együtt ha olyan a helyzet rámegyek a tiggerre vele, de ahhoz az kell, hogy ne velem foglalkozzon.

    Az E25 bizonyos helyzetekben használható csak jól, de ezeket a helyzeteket ki kell alakítani, jó helyezkedéssel, mozgással, helyzet felismeréssel. Távolsági harcra termett, de ha van lerohanható ellenfél, akkor azzal is elbánik, de ezt nagyon meg kell gondolni, mert könnyen ott pusztulhat.

    Nyilván egy jól helyezkedő E25-t nehéz felfedezni, bár ugye sokat kell lőni vele az alacsony alfa miatt, tehát ha elindul felé a tank, kicsit rázva az elejét, hogy pattanjon, akkor fel fogja spotolni, csak sokan nem csinálják ezt, hanem bambán merednek egy helyben állva mozdulatlanul, aztán meg rínak, hogy az op E25 kilőtte őket.

    Ennyi erővel, múltkor himmelsdorfon összefutottam az egyik szűk utcában egy kv3-al, hátrálni hiába hátráltam, mert majdnem az utca végében voltam, meg amúgy is jött rám, ezért megpróbáltam kilőni DPM-el, de nem sikerült, mert rázta az elejét meg forgatta, kilőtt a kv3 három lövéssel. Ebből a te logikád alapján az következne, hogy OP a kv3, mert kilövi F2F az E25 vagy agyontapossa. Micsoda OP tank a KV3, nem?

Új hozzászólás Aktív témák