Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Milyen emberek játszanak, komolyan néha a fejem fogom csak. A 3x xp miatt leduplázom az összes tankomat, hadd fejlődjenek a legénységek. A KV220-al régen mentem. Siegfried-en beszorultam az egyik sarokhoz, 3 irányból! lőtt az ellen. Egy m3lee, covenanter meg b1. A lee volt veszélyes csak, bár a többi is köpte az aranyat. Mindhármat kiszedtem, ez kb 2 perc lehetett, azzal szórakoztak, hogy mindig leszedték a láncomat.

    Ezalatt a 2 perc alatt a csapatom szotyizott kint a mezőn, egy lövés erejéig nem segített, naná, mert ahhoz ki kellett volna mozdulniuk a mexokott bokorból.

    De ez már valahol az igénytelenség legalja, komolyan mondom. 3 ellenség körbeveszi egy csapattársukat, lövik legalább 2 percig és senkinek eszébe nem jutna segíteni.

    Azt megértem most már, ha egy noobnak lövik a seggét, akkor hosszú másodpercek kellenek, amíg észreveszi. Ha a csapattársa ott harcol tőle egy sarokra, az is időbe szokott telni, amíg észreveszik, de ha lassan is reagálnak.

    Így volt eddig. Az új hullám, akiket bevonzott az év végi akciózás már ilyen szempontból más szintre helyezte a lécet. Ha nem lát rá közvetlenül az ellenfélre, akkor nem lő, hiszen nem tud lőni, nincs lőhet célpont.

Új hozzászólás Aktív témák