Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    ¤ Storm szerint is történelem hű a Mauschen. Hiteles tervrajz alapján készült.
    ¤ Nemsokára megejtik a VK 4502B cseréjét a Mauchen-re.
    ¤ A VK 4502B nem lesz prémium tank, egyszerűen el lesz távolítva a játékból, mint az FV 215b (120).
    ¤ Ezt követően nincs több csere betervezve a Maus ágára.
    ¤ Jelenleg nincs terv arra se, hogy a Maus kapjon egy 150 mm-es ágyút alternatívaként.
    ¤ Felvetés: ,,A pontosság nerf nagyon rosszul fogja érinteni a gyors és alapból pontatlan tankokat, mint például a T49." Reakció: ,,Várd meg míg a szóráskör teljesen beszűkül és minden rendben lesz."
    ¤ A pontosság változás a lövedékek célkörön belüli szétosztására vonatkozik. A lövések nem fognak sűrűbben a célkör szélére menni.
    ¤ A 9.6-os pontosság nerf érinti az artykat is és a prémium tankokat is.
    ¤ Megállapítás: ,,A pontosság nerf katasztrofális hatással lesz az artykra!". Reakció: ,,Sűrűn csinálsz kapáslövéseket artyval? smile hangulatjel".
    ¤ Storm ki fogja vizsgálni, hogy a Maus lövegpajzsa olyan-e a játékban, mint amilyennek lennie kellene.
    ¤ Nem lehet előre pontosan megmondani, hogy mennyi HD modell érkezik a 9.7-ben, pár nappal ezelőtt kivettek párat a készülők közül, mert a patch túl nagynak tűnt.
    ¤ Storm igazolta, hogy a fejlesztők egy teljesen új játékmódon dolgoznak.
    ¤ Kérdés: ,,T54E2 és AMX 65T bekerülhet a játékba?". Storm válasza: ,,Nem tudok nyilatkozni. Bármi megtörténhet. smile hangulatjel"
    ¤ Egyelőre az E 50M annak ellenére, hogy nem létezett, nem lesz lecserélve, mert nincs megfelelő utódjelölt a cseréhez.
    ¤ Kérdés: ,,Az E 25 nagyobb méretű lesz (történelem hű méretei) amikor megkapja a HD modellt?". Válasz: ,,Sajnos semmit nem tudok mondani erről." (hírforrás megjegyzés: ,,Belső információk szerint ez egy eléggé ingoványos terep, ugyanis a méretnövelés egy durva nerfelése lenne egy amúgy igen népszerű prémiumtanknak.")
    ¤ A T-54 páncélzat változása a HD modellel nem csökkentette annak népszerűségét, voltaképpen inkább megnövekedett (ez összefüggésben van az új HD modellel).
    ¤ Storm szerint kissé komplikált lesz a Havok azon része mikor a rombolható épületekhez érkezik a fejlesztés. Mindazonáltal dolgozni fognak rajta.
    ¤ A Char C2 modell 2012-ben lett elkészítve.
    ¤ Az alternatív alvázak a távoli jövőben jönnek majd.
    ¤ Az szuperteszt első fázisa alapján nagyon úgy néz ki, hogy a Mauchen nerfelve lesz.
    ¤ Szétszedni a 9.7-es patch-et 0.9.7.0-ra a Francia és egyéb más tartalommal, illetve a 0.9.7.1-re a HD modellekkel, hogy csökkenjen a patch mérete nem opció.
    ¤ Az nincs a szabályok ellenében, hogy úgy próbál a játékos egy baráttal azonos menetbe kerülni (szakasztól független, esetleges ellenfél csapatába kerülés lehetősége - a ford.), hogy előre megbeszélt időben egyszerre nyomnak a csatagombra.
    ¤ Állítólag a WG képes arra, hogy kiszűrje a küldetéseket sportszerűtlenül teljesítő játékosokat a játék log-ok alapján, anélkül, hogy a replay-eket meg kellene nézniük.
    ¤ Az egyéni küldetések rendben vannak, de a jövőben csiszolnak még rajtuk.

    És egy kis más, de még mindíg WG:
    ¤ A grafikai motor fejlesztésért felelős részlege 15 emberből áll, de nem mind foglalkozik csak a fejlesztéssel.
    ¤ A jövőben ( ~ 2015. nyara) a WG be fog vezetni egy videósorozatot ,,Hogyan növeld az FPS-ed." címmel.
    ¤ Lesz egy - WoT - független videó is amiben a számítógépek működése lesz különböző szempontok szerint elmagyarázva. Például hogyan lehet optimalizálni a futást, hogyan legyen beállítva a grafikai, hogyan tartsuk tisztán, hogyan frissítsük a driver-eket stb.
    ¤ A minimum GPU (videó kártya processzora, de itt magára a videó kártyára utalnak- a ford.) követelmény 2004 óta az Nvidia GT6800.
    ¤ Legalább egy Intel Core 2 Duo processzorral a WoT simán kell, hogy fusson.
    ¤ 30 FPS az alsó határ, az alatt a fejlesztők szerint játszhatatlan a játék, az optimális érték viszont 50 FPS. (Tekintettel lehetnének arra is, hogy ezt a Bugworld engine-t a mai napig is rengeteg gép képtelen ,,optimálisan" futtatni. - a ford.)
    ¤ Amik a leginkább befolyásolják az FPS-t: a 3D renderelési felbontás, a képernyő felbontás, az anti-aliasing, árnyékok minősége, fények minősége, víz minősége.
    ¤ A WoT-hoz laptop vásárlás esetén nem csak a CPU-t (gép processzora) kell figyelembe venni, hanem a GPU-t (videó kártya processzora) is.
    ¤ Gyengébb laptopokon érdemes a képernyő felbontást kisebbre venni, ez segíthet a GPU-nak.
    ¤ A játékosok igen nagy hányada még mindig öreg, kétmagos processzoros gépekkel játszik.
    ¤ Öregebb gépeknél (is) nagyon fontos a portalanítás, kiváltképpen laptopok esetében.
    ¤ Ezen középosztály béli, megfelelő ár-értéket képviselő GPU-k ajánlatosak a WoT-hoz: GeForce GTX 760, Radeon R7 265 és R7 260X.
    ¤ Kifejezetten laptopok esetében ajánlatos a GPU driver-ek frissítése. A grafikai hibák és egyéb más problémák az elavult driver-ek miatt is könnyen előfordulhatnak.
    ¤ Öregebb lapotok alá extra hűtés is ajánlatos.
    ¤ Ahhoz, hogy az FPS-t magasan maradjon érdemes legalább 3 havonta kitakarítani a gépet.

    ¤ ScorpionLord ¤

Új hozzászólás Aktív témák