Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz h1mpi #89506 üzenetére

    mint a fehér holló :B
    biztos gyerekkoromra vezethető vissza, de ahol elindulok - legyen az akár verseny, akár csak szimpla társasozás -, nyerni akarok, én szeretnék lenni a legjobb. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez sajnos nem mindig jön össze - lásd WOT - mert a kvalitásaim nem elegendőek ahhoz, de akkor is mindent megteszek érte, nem ismerem azt, hogy nem lehet vagy nem tudom.
    (Erre egy jó példa: egyszer haverokkal fociztunk duna parton egy betonos kézi pályán - ami mentén voltak kihelyezve padok a már füves részen - és az oldalvonal felé tartó labdát akartam elérni minden áron - nem volt tétje, hogy benntartom vagy kimegy - és a labdához érve megcsúsztam a füvön és frankón felszúródtam az egyik padra. Azonnal elvittek az ügyeletre, ellátták a sebem. Másnap indultunk nyaralni, fürdő helyre. :B Még jó, hogy van már egy olyan cucc, amivel a sebet befújva vékony hártyát képez és így tudtam fürdeni, csúszdázni.)
    Vagy ha barátokkal összejövünk társasozni, akkor is ki szoktam borulni, akadni, ha nem úgy alakul, ahogy szeretném.
    :U
    Baromi rossz tulajdonság tudom, de egyszerűen nem tudok rajta változtatni, pedig próbáltam már. Ha nem úgy állok oda, hogy nyerni akarok, akkor meg unalmassá, érdektelenné válik az adott dolog és úgy meg nem élvezem.
    Igazából ezen a Zombis dolgon csak nem értem, hogy tudtak vmit így kiadni - pedig hát érthetném, mert a WG adta ki ezt is, miért is várnék mást :F -, hogy nem működik megfelelően, de mérges az nem vagyok most per pillanat. :N

    Amúgy amit emre írt, az szokott működni nálam is - pl a keresztlányommal simán tudok játszani, és néha szoktam hagyni nyerni is. :DDD Memóriázni szoktunk, azt nagyon szereti és nagyon jó is benne.

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák