Új hozzászólás Aktív témák

  • KisApám

    addikt

    Itt lehet sírni ugye?
    Meg egy kis negatív tapasztalat...

    Amúgy elnézést a lengyelektől, de tényleg röhej, amit művelnek TÚL sokan tőlük.
    Valaki beszélt róla a topikban talán, hogy életveszélyesek a csapatra nézve jó pár alkalommal, illetve ahogy TAPASZTALATBÓL írtam tegnap, hogy ha pl. 2 platoon van (vagy akár a nevekből és a PL végződésekből ítélve 5 fő - tegnap volt jó pár sajnos...), és - igen, csak a nevük alapján tippelve - lengyelekről van szó, 80%-ban veszített a csapat. XVM-ben nézva ritka, hogy ne piros, vagy sárga PL-ekkel találkozzak.

    Tegnapi eset:
    valami xyzPL nevű egyén, a bázisnál álló szikla előtt megáll,
    el kezd forogni a SU 122-44 prémium járgányával, hogy jobbra vagy balra.
    Én beálltam jobbra a Rhm.-Borsig Waffenträger-rel.
    Erre 5 másodperc mulva el kezd letolni a mélybe a szikla mellől...
    Estemben belélőttem (ő is belém, természetesen GOLD ammoval - köszi a krediteidért :DDD ), már elnézést, illetve ment mindenféle REPORT róla.

    Természetesen kikaptunk, természetesen 1 sebző lövése volt (megtett távolság max 50 méter), és természetesen ÖSSZESEN 257 játéka volt eddig. Gondolom apuci megvette a prémjárgányt és kész. Köszönöm... :((

    Az alattam lévő hozzászólónak:
    amikor meglátom, hogy valai SIEMKA-val köszön vagy el kezd a caht-ban valami kurwa meg "W" betűs szövegeket írni, már fogom az aszpirines dobozt és tolom befelé a tartalmát, illetve magamra zárom a szoba ajtaját, hogy koncentárlni tudjak, nehogy MEGINT kiakpjon a csapat...
    Tegnap az első 15 meccsből 12 vereségem volt.
    Alig bírtam tegnap 49 csatával 47%-ra felhozni a győzelmi arányt (TankManner) - WN8 2024 - azaz nem rajtam múlottak a vereségek.

    [ Szerkesztve ]

    ̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

Új hozzászólás Aktív témák