Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz dfsz34 #16187 üzenetére

    @dfsz34

    Az addig rendben van, hogy gyenge pont meg oldal, hát, de a leggyakoribb helyzet nem az, hogy az ellenfél szépen engedi az oldalát vagy hátát lőni. Illetve kiemelkedő sebesség kéne, hogy tudjak flankolni vele, de az nincs, úgyhogy a fene tudja mit lehet ezzel a tankkal kezdeni.

    Sebesség és mozgékonyság van, ellenben a gyorsulása tényleg kissé szegényes. Ne menj egyedül, hanem 2-3 lépésre elmaradva, oldalról kövesd a nagyobbakat, és akkor odapofátlankodni az ellenhez, amikor ellőték magukat vagy láthatóan másokkal fogalkoznak. A távolról való harcot ne próbáld erőltetni.

    A fenti, gondolom, közhelyesen és idealisztikusan hangzik, de - szerintem - ez a tank erre van, így illik erre törekedni vele; auxiliary machine.

    Sokszor nem fog összejönni, de ezzel a géppel nem fogod megváltani a világot magadban, tehát törekedj arra, hogy a potensebb gépeknek könnyebb dolga legyen, és rajtuk keresztül nyerj. Közben neked is fog potyogni sebzés bőven.

    Nagyon durván alul van méretezve a tűzereje a tier-hez képest. Az egyik lexarabb tier7 tank, még akkor is, ha lesz olyan, aki meg áradozik róla.

    Izlések és pofonok... Szerintem az egyik legjobb. ;)

    An Indien más lesz, sokkal kevésbé medium jellegü, de a szerepe szinte ugyanez; ott viszont a célzási idő és ruszki módra szétugró célkör fog örületbe kergetni...

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák