Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz jimmy74 #4112 üzenetére

    Vertsync (vertikális szinkronizáció) limitálja az fpst, általában a monitor 60Hz-s frissítéséhez igazítja. Egyenletesebb képmegjelenítést és erőforrás takarékosságot eredményez, de csak akkor ha nélküle is elérnéd a határfrekvenciát (fps-t) a 3D megjelenítés nagyobbik részében.
    Nálam 59-61 stabil az fps, úgy hogy 60%-on megy a vga és 70%-on 1 cpu mag. Ventik fel sem pörögnek, össz fogyaztás 100W alatt lehet.

    ****

    Óz a csodák csodája:
    Már megint oldalba lőttem egy artyt JpzE100-al. Lorr 155 51-et. Lánc leesett, amúgy nem sérült. OK ezt már megszoktam, de aztán egy szerencsétlen IS3-al küzdöttem, és mikor épp kivégeztem volna a saját E100-unk beszáguldott közénk Már épp kattintottam, úgyhogy jó oldalba nyomtam közvetlen közelről.
    Mondom ez kész... ez belahal... de nem! csak a lánca esett le neki is.
    Büntit nem kaptam csak 6 xp levonást.
    Most szerencsém volt, de akkor is mutatja az eset, hogy valami nem kerek, ha még a saját csappattársról is lepattanok. És még negatív randomfaktorom se volt, mert minden lövésem betalált és összeszedtem 6400 sebzést. Mondjuk a csapatokra jellemmző, hogy TOP TD-vel én spottolok. Senki nem mer előre menni sztyeppén ha 5 arty van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák