Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    WTCR Marokkó 2019

    Ezt a pályát is le kellene dózerolni, talán az segítene rajta. Értem én, hogy Bennani, meg sejk, meg nagy herceg vagy mi a tkm, de még egy ilyen halál unalmas hétvégét, bsszus. Első futamról amire emlékszek, hogy Guerrieri nyert, sőt kettő Honda a dobogón + egy Lynk & Co, Coronel a falban...és ennyi. 2. futamot konkrétan végigaludtam, azt sem tudom ki nyert :D . 3. meg....vicces, hogy 23 körből 16 arról szól, hogy nem tudunk támadni, mert hűteni kell az autót, a fennmaradó körökben meg SC van.

    Ami pozitívum volt nekem, hogy sokat fejlődtek a verseny közbeni animációkkal. Bár lenne még rajta, mit finomítani, de kifejezetten ez tetszett. Talán a live timing is jobban működött, de arra csak néha néztem rá. Közvetítés....hát a reklámokkal megint nem lehet kibírni, meg a "mindig rosszkor vágunk be csapatot mutatni" idén is működik :D .

    Csapatokról annyit, hogy a Honda erős lesz a két argentínnal az első 3 versenyhétvégén ez 100%, Tassi-Monteiro kettős meg majd kialakul. Lynk & Co a Muller-Björk kettőssel aratni fog, Erlacher-Priaulx kettős így elsőre kicsit homály volt. Hyundai-nál egyelőre csak Tarquiniben látom a potenciális esélyt, többiek elveszve. Azconaval meg van az új Cupra tehetség, a többiek meg majd kiderül. Coronelnek azt hittem jót tesz a váltás, de eddig kb. ugyanott van, ahol tavaly. VW erős kérdőjel, mert ezen a hétvégén semmit sem láttunk belőlük, Audi meg jó lesz ezzel a felállással. Fognak még borsot törni a többiek orra alá.

    Viszont azért az durva, hogy 25 autó volt 1.3 mp-en belül időmérőn. Kíváncsi leszek, azért Hringen mi lesz, mert az legalább normális versenypálya.

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák