Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz szilva01 #8090 üzenetére

    Szitu:
    - nagy álmod, hogy csapass a Hungaroringen versenyautóval (az már csak ráadás, hogy komoly verseny atmoszférában)
    - a kellő pénz ott a zsebben, csak autókázásra költheted el, mert arra kaptad (aputól, nagybácsitól, szponzortól, bárkitől).
    - az autó ott van előtted. Tudod, hogy csak fel kell hívnod a Zoli bá'-t, hogy had gurulj már vele, kifizeted, ha szarrá töröd, akkor is, hiszen pénz az van rá. Zoli bá' azt mondja, hogy persze fiam/lányom, menjél csak.

    Na ezek után ki lenne az, aki TÉNYLEG azt mondaná, hogy jajj, inkább mégse, mert a körönként 4 másodperc az ciki? Szerintem ha alaposan átgondolja mindenki innen a fórumból, akkor egyikünk sem... Mindenki, aki kellően "petrolhead" ahhoz, hogy kimenjen egy ilyen versenyre, és szereti az autókat, s versenyzést, az tuti, hogy kapva kapna a lehetőségen, és leszarná, hogy páran azt gondolják gáz, amit csinál. Őt csak az érdekli, hogy egy álma valóra vállt. Valóban, sportértéke nincs annak, amit leműveltek, de ők legalább elmondhatják, hogy egy rajtrácson álltak komoly túraautós nevekkel, és nem csak szimulátorozás közben.

    Ennyi igazából az egész. Valakinek az a szórakozás, hogy van 10k-ja kimenni egy ilyen versenyre, mert ennyit engedhet meg magának, valakinek meg az, hogy van pár millája körözni egy ilyen versenyen, mert megteheti. És amíg ezzel nem rontja el mások játékát, addig had csinálja ezt. Nincs olyan sorozat, ahol ne lennének ilyen "gentleman driverek".
    Az igazi baj szerintem az, hogy sajnos itt a fórumon már sokkal erősebb a negatív drukkolás, és a bezzegelés, folytonos mutogatás, mint kellene legyen.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák