Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz FefeeX #44651 üzenetére

    Attól hogy te nem játszottál olyan játékokkal amelyek akadnak nem egyenlő azzal hogy nincsenek ilyenek. Az NBA pont az a sorozat aminek nem illene megakasztania a konzolt..azért nem mass effect 2 grafika van benne teli effektekkel.

    Pc-n olyannyira akad a crysis hogy még a mostani notimon szaladtam végig rajta médiumon...szerintem logikus hogy a medium és sima high-ra optimalizálták. Emlékszem még p3-on is megmutatták hogy játszható állapotba hozható. Szóval ez eléggé felemás.

    A másik gta4 meg x360-on is lassú. Nagyon sokakat zavarja a 30 fps alatti érték, a gta4 folyamatosan produkálja. Pc-re még jobban elcseszték oké...de pl én konzolon sem tudtam sokáig játszani vele. Az egy szutyok game minden hardwaren optimalizáció szempontjából.

    De hiába vitatkozunk, tény hogy pc-re nehezebb optimalizálni ami erősen látszódik is. De az is tény hogy már van nem egy játék ami elhagyta a mostani konzolgenerációt kinézetben. Mivel a Metro nem egy fantasztikus játék, hanem a grafika a fontos benne ezért érdekelt volna a dolog.

    Egyébként írtad feljebb hogy a patch is szokatlan a konzoloknál. Nos manapság már nem az. Az elmúlt pár játéknál asszem mindegyiknél jött a patch. Ez van.

Aktív témák