Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Devil111 #44664 üzenetére

    Ez egyéni szokás kérdése is. A gta4 hajlamos hosszabb időn át is 30 fps alatt menni, az emberi szemnek pedig 30 fps a folyamatos. Sok nagy cím a 60 fps-re törekszik(pl forza3) és nem véletlenül.

    A gta4-et le is tesztelték ebből a szempontból. Én addig a tesztig csak azt tapasztaltam hogy valahogy vontatott a kép...majd a fejem is fájt és zavart az egész..a teszt meg igazolta utólag hogy nem a szemem csal. Na meg attól függ mint játszol, 82cm-en még jobban érezhető ha valami belassul mint pl egy monitoron, de leginkább szokás kérdése. Tény hogy nincs meg a folyamatos sebessége. Másrészt egy konzoljátéknál nem kellene olyannak lennie hogy belassul ha sokan vannak. Ha van akkor az el van baszarintva.

    "Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni. :))"

    Engem mindkettőn ugyanúgy zavar ha valami akad, vagy 30 fps alatt, vánszorog a kép. (jobb szót nem tudok rá, kicsit mátrix féle bullet time-os a kép..valaki érzékeli valaki nem, én a szerencsétlenebb kategória vagyok) Pc-n ugyanakkor állítható elvileg. (ugye ez nem mindig működik..a pc az pc, azért valljuk be ezernyi konfigra optimalizálni nehezebb dió mint egyre-kettőre)

    Részemről kitárgyalva. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák