PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én ezt pulykamájjal szoktam és libazsírban. Azért lett leváltva a csirkemáj, mert túl hamar kész lesz és nincs elég ideje összemasszásodnia a többi cuccnak (paprika, hagyma, paradicsom, fokhagyma), és ugye eleve kevésbé kesernyés. Előtte jó 10-15 percet lassan fonnyasztom fedő alatt a zöldségeket utána kerül hozzá a máj. Persze a csirkemáj is jó, de piszkosul megéri kicsit tovább szutymorogni vele, napokig lehet falni hidegen a maradék masszát kenyérrel is... bár soha nem tart ki addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
- itt sincs warez!
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen