Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    (#102030) norbi2010: én végignyomtam a checkout-ot fizetésig és nem sírt a nemzetközi/magyar cím miatt.

    (#102032) Sentinel80: ez szerintem hozzáállás kérdése. én 7 éve vagyok ennél a cégnél és 10 éve a szakmában. Persze volt olyan, hogy nem volt meló, de csak az nem bírta ezt elviselni, aki nem ment tovább, hogy legyen mit csinálnia. Továbbképzéseken és nyelvi képzéseken túl mindenhol vannak olyan területek, amikre nem vesznek fel külön embert, hanem vagy felveszi valaki vagy odaadják valakinek kérdés nélkül. Én vállaltam sok-sok ilyet, így hamar én lettem aki legjobban átlátta az egész működését az ágazati szolgáltatásoknak, mások meg sírtak, hogy nincs meló, majd amikor adtunk nekik, akkor sírt, hogy nem tud egyszerre 2 területre koncentrálni. Egyébként pedig alkat kérdése, mert nem mindenkinek fekszik az irodai munka. Btw. otthoni munka = ahol ez már nem opció, az már most le van maradva a versenytársaktól, nemhogy 4-5 év múlva, amikor beütnek a "robotok"

    (#102033) pzstm: nem volt ezen semmi félreértenivaló, nem azért írtam, mert úgy vettem volna, mintha naplopással vádolnál, csak gondoltam ezt most jó tisztázni. Az egy másik dolog, hogy nekem akkor 3x ennyi időm volt az ilyenekre amikor még utazgattam. Amióta gyerekek vannak, azóta nem utazok és időm sincs túl sok, csak ha jól beosztom.

    (#102034) Def26: pitschába, lebuktam... :D

    (#102036) oriic posztjához kieg.: az megvan, hogy a Dest2 PC-s verzióját csak a Blizzard fogja terjeszteni?

    Mindenki másnak: nem kell megköszönni, csak ne legyen sírás, ha egyik nap kimarad. Pl. hétvégén nem hiszem, hogy lesz bármi is :D

    (#102040) oriic: köszi! sok dolog van, amit nem ismerek fel :D

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák