Új hozzászólás Aktív témák

  • rdt89

    addikt

    válasz Stauffenberg #109343 üzenetére

    Ez benne a poén, hogy ilyet nem tudsz a valóságban megtenni, hogy a "susnyásban" egy Lamborghini-vel 180-al kertészkedsz, vagy a haverokkal fogócskázol és rombolod a környezetet, túrod a sárt, dagonyázol, hatalmasat ugratsz, tetőre csapod a luxus verdát. Legnagyobb élményem a Rolls-Royce gépkocsival szétkapartattam a szántóföldet, és tiszta mocsok volt a kicsike. :DD
    De azzal tökéletesen egyetértek, hogy ilyen autósjáték vagy hasonló minőség nincs a piacon, még megközelítőleg se. Már 1500 órám van a játékban, rég kipörgettem de 1-1 csapatásra, tájban gyönyörködésben, 1 Goliath versenyre mindig bekapcsolom, mert frenetikus az egész látványvilága. Nem tudom mi lesz a Horizon 4-ben de ezt megugrani, nem lesz kis feladat. :)

    (#109349) Bogyi007:
    Én anno xbox 360-al kezdtem, kb. most volt 10 éve, hogy egyik munkatársam jutányos 30 ezer forintos áron átadta nekem 2 joy-al a gépet, így kezdődött az xbox pályafutásom, majd Hardverapron lassan 2 éve sikerült 40-ért egy fat géphez hozzájutni, ami a mai napig remekül teljesít. Közben volt ps3 az egyik megadta magát 1 hónap után (a zongora lakkos fat) így váltottam a slim-re. Kipörgettem a God of War-t meg a 3 UC-t és leginkább a Gran Turismo miatt vettem ,de olyat csalódtam az 5-6-ba a Motorsport 4 mellett ,hogy majdnem kivágtam a konzolt az ablakon, itt nekem a GT érdektelenné vált. Most sikerült egy első generációs hangos és meleg PS4-hez hozzájutni 40-ért UC4-el ajándékba, így nem hagyhattam ki a PS4-et sem. De azt már előre borítékolom, hogy több GT-t én nem játszok mikor minden Forza meg van One-n és a 7 is meg lesz minden bizonnyal. :DDD De az valamit elárul, hogy a Xbox One szinte napi szinten megy a PS4 meg csak ha barátnőmmel játszok az UC4-el ez kb. 1-2 hetente 1 alkalom. Jó konzol a PS4 de számomra nem ér fel az XO-val semmilyen téren. Ha nem lennének ezek az exclusive címek akkor sose lett volna se PS3, se PS4. Én megosztanám a Turn10-et a PS táborral a Naughty Dog-ért cserébe, maradjunk ennyiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák