Új hozzászólás Aktív témák

  • PappZ75

    tag

    Sziasztok!

    Most rendelnék XBOX ONE S-t (X-el kapcsolatban úgy döntöttem, hogy nekem nem éri meg).
    Lenne pár kérésem.

    1. 500 GB-st veszek, mert mindenképp egy 2 TB-os USB3-as külső HDD-t teszek rá.A kérdésem az lenne hogy a letöltő kódos játékoknál be lehet-e majd állítani, hogy a külsőre települjenek? Ha igen hogy kell?
    2. Kisfiam nagy kedvence a Lego Ninjago, látom a október közepén jelent meg, de csak lemezest látok, tud valaki helyet ahol letöltő kódost vehetek? Ha még nincs hogy van ez mikorra jelenik meg belőle ilyen (karácsonyra kellene). Nem akarom hogy lemezzel vacakoljon.
    3. Witcher 3-at is meg szeretném venni. Érdekes, hogy lemezest látok olcsóbban,de némi többletet meg ér nekem a letöltő kódos (szintén lemez vacakolás miatt). Kérdés! Ha vásárolok valahol egy letöltő kódot, akkor lehet azt majd magyar feliratosítani és ha igen hogy?
    4. Remélem ez nem warez mert nem akarok szabályt sérteni. ha van egy letöltő kódot áruló netes oldal, pl ez: [link]. akkor az itt vásárolt letöltő kódok normál módon használhatóak a konzolomon? Ha nem miért? (lehet priviben is a válasz) és ez esetben hol kell vásárolni?
    5. Hol érdemes letöltő kódot vásárolni?
    6. Ha van letöltő kódom ahhoz hogy aktiváljam és telepítésem ugye nem kell feltétlen aktív LIVE előfizetés?
    7. Ha volt live tagságom és úgy vásároltam letöltő kódot és később nem akarok LIVE tagságot ugye futnak majd a játékok? (Kivétel ugye a live tagsággal járó havi ingyenes akciók ha jól tudom).

    Köszönöm előre is a válaszaitokat.
    PappZ

Új hozzászólás Aktív témák