Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz MrPeekaboo #118994 üzenetére

    Kezdetben én is azt hittem, hogy botfülem van, de aztán kipróbálva 1-2 komolyabbat és az addigi olcsójános énemet felváltotta más.
    Nekem átment néhány a kezemen mire lehorgonyoztam az Astro A50-nél. (Egy haver hozta nekem Manchesterből. A gumtrre.com-on találtam rá 30 ezresért, azért az árért meg kár lett volna kihagyni, ha még használt is, mert az itthoni 100 ezres ára kissé megfeküdte volna a gyomrom. Ismerve a hangját, képességeit, ma már gyűjtenék rá)
    Triton kényelmetlen vacak, 10 perc alatt szétnyomta a fejem.
    5-6 ezres Xbox One-os headsetnek hazudott vackok, amik ugyan szólnak, de vállalhatatlan a hangjuk.
    Xbox One gyári fejes, átlagos hang, de nagyon bele melegedtem.
    Cloud 1-2, minőségi kialakítás, jól néz ki, de nagyon hiányoltam belőle a közepet.
    Sennheiser PC360 - az egyik legjobb hangú fejes ami járt nálam. Gyönyörű hang, minden ott van ahol lennie kell, szép, kényelmes, jól eltalált kezelő gombok, pl hangtekerő. Sajnos PC verzió volt, külön mikrofon és hang kábellel. Kísérleteztem átalakítókkal, de nem jártam sikerrel, plusz marhára idegesített játékban a 3 m hosszú vastag kábele. Eladtam, de néha még vágyok a hangjára.
    Turtle Beach XO4 - ezt használtam sokáig az A50 előtt, nagyon jó közepe volt és szép magasa, a mély is megfelelő volt számomra. Hosszú távon is kényelmes volt viselni. 3 napja adtam el a boxxal együtt, sztereo adapter is járt hozzá. Ritkán látni itt az aprón is.
    Az XO4 mellett felváltva pedig egy Xiaomi hybrid agybadugóst is használtam, egész jó hangja volt telefonos headset létére.
    Az Astro pedig veri mindegyiket, iszonyat mélyek, gyönyörű hangszínek, vezetéknélküli, 7.1, mind hifi, házi-mozi, játékban megállja a helyét. PS4-hez is jó, egyszerre több eszközt is kezel, PC-re is rádugható, külső hangkártyaként működik a station-e. Órákon keresztül is kényelmes, méretéhez képest könnyű, nem izzadok bele, ha lemerül, a play and charge kit hosszú vezetékével tölthetem játék közben is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák