Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz #20844032 #119219 üzenetére

    Szerintem is sok egy konzolért az az összeg. (Csak nem vagy T-kom alkalmazott? ;] )
    Őszintén :Y
    Örömmel kifizeted ezt az összeget érte? Az újdonság miatt kerül annyiba,igazából nem is kéne 100000Ft felett árulni ilyen konzolokat!
    Amúgy ez csak kötelező 2 év hűséggel lehetne megvenni részletre hacsak nem kerül egy kategóriába a modemmel.

    2 éves hűség csak készülékkel együtt választható

    Az új jogszabályi előírás szerint 2 éves határozott idejű szerződés csak készülékvásárlással együtt köthető.További jogszabályi megkötés, hogy ilyen esetben a szerződés létrejöttéhez legalább egy olyan készüléket kell választani, amely internet-hozzáférésre és audiovizuális médiaszolgáltatás igénybevételére, kép és hang megjelenítésére egyaránt alkalmas.

    Mit jelent ez a gyakorlatban?
    Lakossági mobil-előfizetés esetén

    2 éves hűségidős szerződés csak készülék vásárlása esetén köthető, így ebben az esetben díjcsomag-kombinációtól függően készülékkedvezménnyel vásárolhatsz készüléket. A Telekom szeretné megkönnyíteni a választásodat, ezért mobil-előfizetésed mellé szabadon választhatsz mobiltelefont, televíziót, tabletet vagy akár laptopot is, és nagyobb díjcsomag-kombináció esetén jelentős kedvezményt biztosítunk.

    A modemek pl. sajnos nem felelnek meg a fent előírtaknak, emiatt mobilinternet csomaghoz modemet csak úgy vásárolhatsz készülékkedvezménnyel és 2 éves hűséggel, ha a vásárláskor a jogszabálynak megfelelő eszközt is választasz mellé. Kérdés: konzol melyik kategóriájába tartozik? Ez lehet még a fényképezőgép is,akár mosógép,ami egyik sem tartozik a távközléshez.

    ......

    2 éves előfizetés esetén ezentúl készüléket is vásárolnod kell. A változás miatt újdonságként elérhetővé tettük, hogy otthoni előfizetésed mellé már mobiltelefont is választhass, akár kamatmentes részletre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák