Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz AMD Power #124488 üzenetére

    Egyfelől épp az ellenkezőjét mondta, másrészt ez mindig érdeklődés kérdése. Amiben a PS exluzívok erősek azok főleg jó sztori hátterű tartalmas játékok - hiszen autós szimulátorban az Xbox is erős. De a többi játék, amivel a PS mint exkluzív rendelkezik nem leseperhető az asztalról, hanem kimondható, hogy erős látványvilággal, nagyon összetett sztorival rendelkező, de egyes játékosok számára egy idő után unalmas alkotások.

    Nem vagyunk egyformák, sokan sokféle játékkal tudunk kikapcsolódni igazán, de ez nem jelenti azt, hogy az exkluzív címek mondvacsinált dolgok lennének. Ha ezt hallaná egy true Halo fan 10 évvel ezelőtt, bizony lehet, hogy megpróbálná az izzó puskacsövet a farpofáid közé erőszakolni :D

    Szerk:
    Jó példa a melyik a jó játék-ra a What Remains of Edit Finch. Amit eddig láttam belőle azt nem tudom megfogni, de sorra nyeri a díjakat. Közben biztos vagyok benne, hogy a játékosok maximum 20%-a fogja letölteni és azoknak is maximum a fele fogja végigjátszani és fogja azt mondani, hogy ez élete legjobb játéka volt.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák