Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Neoteric #1346 üzenetére

    Ne Magyarorszagi szempontok alapjan gondolkodj.
    A piaci szempontbol fontos regiokban mar jol all az internet lefedetseg es sebesseg.
    Persze nem iden lesz ez, de mondjuk 2015-2016 kornyeken kiadhatnak egy uj reviziot Blu-Ray olvaso nelkul (ez csak koltseghatekonysag miatt, ugyanugy mukodne a Blu-Ray-el szerelt verzioval, jo kis konzol nehezek lenne belole :D ), es megvalosithatjak amit megalmodtak, amivel ha vegig olvasod az irast latod, hogy a felhasznalo, a kiadok, es a konzol keszitoje is jol jar, akik pofara esnek azok a szoftvereket ertekesito/cserelgeto boltok.

    Nem ugy akarjak lemasolni a STEAM modeljet, hogy az arazasi politikajat is kovetik (sok jatek dragabb mint a bolti lemezes), pont az a lenyege az egesznek, hogy olcsobbak legyenek a jatekok.
    A M$ az X1 eseteben nem adhatna dragabban a digitalis verziot mint a konkurencia a lemezest, mert akkor bukik az elv amire a strategia epul.

    Szerintem a Sony is igy gondolkodik, a kerdes az, hogy ki lotte be jol ennek az idopontjat, a M$ ami a jelek alapjan erre epitette fel a konzolt, vagy a Sony aki nem.
    Jelenleg persze semmi nem utal arra, hogy eljon a digitalis terjesztes forradalma, de 2-3 ev mulva milesz azt nem tudhatjuk, hosszu ideig (~2020) piacon lesz mint elsodleges konzol az X1 es a PS4, ugyhogy fordulhat a kocka.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák