Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    Sokáig vacilláltam az XONE és a PS4 között, végül az 576 előrendelési akciója döntötte el a dolgot, úgyhogy pár napja én is előrendeltem a nagyobb csomagot náluk. Mind a FIFA15, mind a Dance Central eladósorba kerül majd, mert engem egyik sem érdekel, viszont a Destiny-re kíváncsi vagyok, meg egyszer végigtolni a COD: Ghosts is jó lesz, utána azon is túladok majd.

    Azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata első kézből, hogy van-e lag akkor, ha a konzol HDMI bemenetére egy X360-at kötök? Egyelőre úgy tervezem, hogy megtartom és a nagy kedvenceket (Bioshock, Fallout, TES) ezen tolom majd, ha rám törne a nosztalgiázhatnék. Működőképes az elképzelés? A neten úgy láttam hogy igen, de többen említenek lagot, ezért érdekelne ha valakinek van közvetlen tapasztalata ezzel. Köszi.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák