Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz #80123904 #156423 üzenetére

    Hmm hmmm...haladgattam (az életemet mára másodlagos szerepbe raktam és inkább játszottam).
    Még mindig ősz volt. Csinálgattam a dolgokat és már feloldottam a tavaszt is, alig hiányzott valami a tavaszi showcase eventhez. Így gondoltam egyet, hogy oké, akkor őszi SC event és utána tél.

    Meg is csináltam. Át is mentem télbe. Ahol megkért, hogy menjek a fesztivál helyszínére, ami ugyanott volt, ahol a tél indulása is volt és mentem is át tavaszba :D Szóval mivel ennyire előre haladtam pontilag, ezért kimaradt számomra a tél. (Pontosabban ha akartam volna, akkor a télre váltás után mehettem volna versenyezni, de szerettem volna, ha kidobja a téli showcase eventet (mert miután elértem a 200 ezer pontot, azt dobta fel, hogy feloldottam a wintert megint, szóval kicsit bebugolt)).
    Tavaszra váltva ki is dobta a téli showcase eventet.

    Szóval lehetséges, hogy jobb ha az ember átmegy a következő évszakba, amikor megnyílik rá a lehetősége. Gondolom, hogy semmit sem veszítettem ezzel, mert úgyis lesz még tél, csak gondoltam ezt a kis tapasztalatot megosztom itt.

    A játék pedig a generáció legjobb autós játéka számomra (nem ér nevetni, de eddig a DriveClub volt az, amit leginkább élveztem).

Új hozzászólás Aktív témák