Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz #20844032 #157262 üzenetére

    Szerintem nem ennyire egyszerű a helyzet, tekintve hogy a kezdeti időkben ugye a Kinectnek volt egy saját processzormagja, amit csak neki dolgozott. Ezt később szabadon elérhetővé tették más célokra is, hogy kicsit megpróbáljanak a két konzol közötti teljesítménybeli gap-en faragni – és szerintem ez temette el a Kinectet igazán, mert innentől választás elé kerültek a fejlesztők: ha Kinect támogatást akartak a játékjukba, akkor a teljesítményből kellett leadniuk, és ezt nem vállalták be.

    Egy kicsit szerintem az is csúsztatás, hogy a vásárlók "imádták" a Kinectet: ebben én például egyáltalán nem vagyok biztos, eleinte egyszerűen rá voltak kényszerítve, hogy megvegyék az új XONE-nal együtt, emiatt az eladott darabszámot én nem tekinteném mérvadónak.

    A Microsoftra pedig azóta is meleg szívvel gondolok ( :U ), amikor a polcon árválkodó Kinectemre téved a tekintetem, amit már sem a One X-hez, sem az az előtti One S-hez nem tudok/tudtam csatlakoztatni, csak az arcpirítóan drága, és nagyjából beszerezhetetlen adapterrel (persze vannak már AliExpressen mindenféle utángyártott Csingacsguk adapterek, de a 9k+ HUF ár azért viccnek még mindig durva).

    Én egy dologra használtam egyébként anno rendszeresen, az pedig a hangvezérlés volt; azt imádtam. Házibulikon a Just Dance-szel meg a Disney's Fantasia-val el lehetett bohóckodni ideig-óráig, meg a Fitness is érdekes volt kb. egy hétig, de nagyjából ennyi emlékem kapcsolódik hozzá. Ja nem, talán a Horizon 2-ben lehetett hanggal irányítani Annát (ez nagyjából meh), meg az Alien rémlik még, ahol ha zajongtál játék közben, akkor megevett a szörny (ez egyébként talán a legjópofább ötlet volt a felhasználásra, ami eszembe jut, bár nem volt az sem 100%-os).

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák