Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz JamesHun #16291 üzenetére

    Tegnap beballagtam én is abba az 576-ba ahova a személyes átvételt kértem, és beszélgettem kicsit a srácokkal, ők azt mondták, hogy miután beérkezik a szállítmány a központba, onnan a futáros rendeléseket rögtön útnak tudják indítani, azok azért indultak már el; viszont a boltokba onnan (mármint a központi raktárból vagy honnan) kell még kiszállítani a készülékeket.

    Én még annyit tennék hozzá, hogy azért lássuk be, igazából marginális piac vagyunk, 10 hónappal a konzol elrajtolása után nem fognak éjféli premiert meg hasonlókat szervezni (még akkor sem, ha nálunk hivatalosan csak most indul a dolog).

    (#16292) Keldor_mama: Amiatt valóban felesleges hergelnie magát az embernek, hogy nyitáskor vagy délután veszi-e át a cuccát. Viszont ha 5-én van a megjelenés, akkor elvárom, hogy személyes átvételnél át tudjam venni 5-én. Jön a hétvége, ami pompás alkalom hogy az ember kicsit belefeledkezzen az új játékába, akár éjszakába nyúlóan – hét közben ezt a dolgozó emberek nem tehetik meg. Arról nem is beszélve, hogy pont a hétvégére (nyilván a launch miatt) van időzítve pl. egy Forza5 ingyenes hétvége is, ami nekem pl. érdekes lehet, mert az én csomagomban nincs Forza, de kipróbálnám szívesen hogy milyen. Ráadásul érdekes módon más konzolboltban már ott tornyosul hegyekben a készülék, csak az 576 bénázik – ráadásul hiányzik a tájékoztatás is, pedig néhány mondatban le lehetne csillapítani a kedélyeket, és akkor az emberek sem hergelnék magukat meg egymást.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák